6944153367 Εργατικά Εφορείας, Αλεξανδρούπολη zaxdimitris@yahoo.gr
hero image
 
Συστήματα Εξωτερικής Θερμοπρόσοψης 
Δημήτριος Ζαχαρής - Υγρομόνωση - Ανακαινίσεις - Μονώσεις - Ελαιοχρωματισμοί - Αλεξανδρούπολη


 

Ζώντας μέσα σε ένα δύσκολο οικονομικά περιβάλλον, η ενεργειακή κρίση και η κλιματική αλλαγή επηρεάζουν δραματικά τη ζωή μας.
Έτσι η θερμομόνωση των κτιρίων αποτελεί ένα βασικό ζητούμενο τόσο σε νέες οικοδομές όσο και σε υφιστάμενες κατασκευές. Η θερμομόνωση κάθε κτιρίου πρέπει να έχει αξιοπιστία, να γίνεται μία φορά, να αποδίδει τα μέγιστα, να χρειάζεται ελάχιστη συντήρηση και κυρίως, να μην δημιουργεί προβλήματα λόγω κακοτεχνιών.

Μέσα από τα διάφορα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης που κυκλοφορούν στην αγορά, ο καταναλωτής πρέπει να επιλέξει το καλύτερο σύστημα θερμομόνωσης που θα εφαρμοστεί στο δικό του κτίριο. Θα πρέπει να συνδυάζει, την μέγιστη ενεργειακή απόδοση, αντοχή στο χρόνο, ποιότητα κατασκευής αλλά και ένα οικονομικό κόστος.

Τα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης που χρησιμοποιούμε αποτελούν την πιο σίγουρη, αξιόπιστη και οικονομική λύση στην αγορά. Έτσι ώστε να αποφύγετε προβλήματα και να πάρετε την κατάλληλη απόφαση για την θερμομόνωση σας. Είμαστε στη διάθεση σας για κάθε πληροφορία